Насловна Култура Будва: Промоција романа “Случај Данил Хармс”

Будва: Промоција романа “Случај Данил Хармс”

Писана ријеч, музика и филм су саставни дио његовог живота, те је уз помоћ филмског наратива, пјесама и илустрација своју прву књигу „претворио” у мултимедијалну

0
Илустрација

Нова књига Горана Стојичића, роман “Случај Данил Хармс”, чији је издавач Ammonite Books из Београда, биће промовисана у Народној библиотеци Будве у сриједу, 13. фебруара са почетком у 19 ч., када ће са аутором разговарати Станка Станојевић.

Горан Стојичић је рођен 21. августа 1965. године у Београду. Године 2016. објавио је своју прву књигу, збирку прича, „Бесани”.

Писана ријеч, музика и филм су саставни дио његовог живота, те је уз помоћ филмског наратива, пјесама и илустрација своју прву књигу „претворио” у мултимедијалну.

У току је рад на преводима исте књиге на још неколико језика.

Октобра 2017. Горан Стојичић покреће Бесани Лајв у клубу „Улица“ у Београду, гдје као уредник и модератор разговара са гостима из свијета културе и умјетности.

Учествовао је на Књижевној колонији Сићево 2017, а 2018. био је учесник и књижевне резиденције Челобрдо. Од новембра 2017. постаје уредник издавачке куће Ammonite Books.

Прочитајте још:

Ломпар: Црњански би ставио акценат на националну политику

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here