Насловна Друштво Дописник загребачког „Експреса“: Велика срамота за Хрватску (ВИДЕО)

Дописник загребачког „Експреса“: Велика срамота за Хрватску (ВИДЕО)

Ја се црвеним од стида због неких људи. Оно што сто милиона прегалаца уради, то пет будала може да упропасти за минут. Жао ми је што са њима дијелим исти ваздух, државу, море. То је страшно

1
Перо Златар, Прва ТВ

Дописник загребачког “Експреса“ из Београда Перо Златар је за Прву телевизију говорио о скандалозном инциденту који се догодио у Сплиту.

 

На питање да прокоментарише дјело хулигана Златар је рекао да жели да такви људи оду из земље и да се не врате и додао:

Ја се црвеним од стида због неких људи. Оно што сто милиона прегалаца уради, то пет будала може да упропасти за минут. Жао ми је што са њима дијелим исти ваздух, државу, море. То је страшно“, рекао је Златар.

Треба се извинити и настојати се да се та љага спере. Мени је неугодно, ја ћу два дана избегавати своје београдско друштво, они ми ништа неће рећи, али ћу из погледа видете да ме питају шта је ово”, додао је он.

Он је апострофирао да је оно што се догодило у Сплиту велика срамота за Хрватску, да ће то нанијети велику штету њеном угледу, а и њеном туризму.

Прочитајте још:

Нове скандалозне поруке у Сплиту: „Мрзим Србе! За дом!“ (ВИДЕО)

 

1 КОМЕНТАР

  1. 1
    0

    E ovo su instruisani Vučićevi novinari koji paglaju skandal na nači što negiraju mlađeg gosta iz Hrvatske koji je kazao istinu da je Split proustaški grad i da se ovdje radi o nacionalizmu i šovinizmu, a ne ispadu nekoliko huligana.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here