Насловна Култура Фестивал „Град театар“ Будва награђен за квалитет

Фестивал „Град театар“ Будва награђен за квалитет

Фестивал квалитетом програма потврђује свој реноме не само као домаћин бројним трупама и ствараоцима, већ и квалитетом продукцијске дјелатности којом преиспитује аутентично културно наслијеђе Будве и Црне Горе и његово имплементирање у савремене моделе умјетничког дјеловања

0
Будва ''Град театар'' / Фото / ртвбудва

Фестивал „Град театар“ Будва награђен је за квалитет ЕФФЕ ознаком, коју добијају фестивали због своје умјетничке посвећености, укључивања у локалну заједницу и европски и глобални контекст, преноси ртвбудва.

Мисију „Град театра“ препознао је међународни жири, састављен од 11 експерата из умјетничког свијета, који дефинишу поменуте критеријуме за награду ЕФФЕ.

Фестивал „Град театар“ је културна манифестација која се одвија током љетњих мјесеци у Будви под покровитељством Општине Будва.

„Град Театар“ је замишљен као пресјек савремених остварења прије свега позоришног, а потом и ликовног, музичког и књижевног стваралаштва.

Фестивал квалитетом програма потврђује свој реноме не само као домаћин бројним трупама и ствараоцима, већ и квалитетом продукцијске дјелатности којом преиспитује аутентично културно наслијеђе Будве и Црне Горе и његово имплементирање у савремене моделе умјетничког дјеловања.

 

Прочитајте још:

Ћирилица најсавршеније писмо у свијету, морамо је поштовати

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here