Насловна Политика Газета: Документ у Берлину предвиђа суверенитет Србије у дјеловима Косова

Газета: Документ у Берлину предвиђа суверенитет Србије у дјеловима Косова

На састанак у Берлину, који су сазвали њемачка канцеларка Ангела Меркел и француски предсједник Емануел Макрон, позвани су лидери Западног Балкана, али су само Србија и Косово* позвани на нивоу предсједника и премијера двије земље

1
илустрација

Документ у чијим ће оквирима бити постигнут споразум Косова и Србије биће предложен на састанку у Берлину 29. априла, пише портал gazetaexpress.com.

На састанак у Берлину, који су сазвали њемачка канцеларка Ангела Меркел и француски предсједник Емануел Макрон, позвани су лидери Западног Балкана, али су само Србија и Косово* позвани на нивоу предсједника и премијера двије земље.

„Споразум неће обухватити подјелу, али неће бити ни најбољи за Косово. Има много могућности да ће Србији дозволити суверенитет у дјеловима територије Косова“, навео је портал.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Shvabama treba poruchiti da mogu da prave dvostruki suverenitet u njihovoj „Kosovi“ i za sebe i za Srbe i za Grke….DEve Nemacke, dve Albanije, tri Albanije… Sve im je to OK u okupiranoj „Kosovi“. Nemoguce ih je spreciti sve dok je „Kosova“ okupirani KIM. Sva ta njihova PRIVREMENA resenja su OK. Ono sto nije OK ni za jednog Srbina, ma gde se nalazio na Planeti je da njihova „Kosova“ postane nekakva istinska drzava, DA VELIKA ALBANIJA POSTANE MORA – TRAJNO RESENJE.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here