Насловна Политика ГП Нова љевица: Осуда пријетњи Николети Павићевић и позив надлежним да пронађу...

ГП Нова љевица: Осуда пријетњи Николети Павићевић и позив надлежним да пронађу и процесуирају починиоца

Посебно је нељудски и кукавички то радити једној жени и то кријући се иза лажног ФБ профила, истакли су из овог покрета

0
GP
Нова љевица

ГП Нова љевица најоштрије осуђује кукавички чин упућивања пријетњи преко лажног ФБ профила грађанској активисткињи Николети Павићевић, која је једна од организаторки протеста у Бару и позива надлежне, прије свих Управу полиције и надлежно тужилаштво, да хитно открију и процесуирају починиоца.

Недопустиво је пријетити и застрашивати грађане који своје незадовољство и неслагање са одллукама и поступцима власти испољавају мирно и демократски. Посебно је нељудски и кукавички то радити једној жени и то кријући се иза лажног ФБ профила, истакли су из овог покрета.

Овај случај не смије остати неријешен јер би то био подстрек и охрабрење свима онима којима смета, очигледно све масовније буђење грађана који не желе више да буду пасивни посматрачи крађе, пљачке и отимања државне имовине, као и угрожавања права и слобода свих грађана, да не само наставе са пријетњама, него да их и остваре.

ГП Нова љевица су поручили онима који мисле да оваквим пријетњама које су свакодневница већини грађанских активиста, неће успјети у својим наумима, већ ће само додатно подстаћи и мотивисати грађане да све више и све јаче испоље свој бунт и истрају у својим захтјевима.

Прочитајте ЈОШ:

Душко Кнежевић: Хтјели су и мене лажно да оптуже за државни удар

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here