Насловна Политика Јокић: Чистог образа могу да изађем пред грађане Котора

Јокић: Чистог образа могу да изађем пред грађане Котора

Док год управа ради у интересу града, нећу постављати питање опстанка коалиције. Међутим, ако је неко спреман да зарад својих интереса, незнања, амбиција и фрустрација разбија коалицију у Котору, потпуно је слободан да то уради

3
Владимир Јокић

Предсједник Општине Котор Владимир Јокић казао је, поводом концесије за Луку Котор, да потпуно чистог срца и образа може да изађе пред одборнике и грађане Котора.

На ванредној Скупштини акционара Луке Котор једногласно је одлучено да се приступи потписивању Уговора о првенственој концесији са Владом Црне Горе. Саставни дио уговора је Пословни план за период од 12 година.

За ову одлуку гласао је и Јокић који је, говорећи за Котор ТВ, апострофирао вишеструки значај добијања концесије, нагласивши како је потписивање концесионог акта исправна и значајна одлука за Котор, те значи, како истиче, одговоран однос према граду.

Због таквог Јокићевог гласања, Социјалдемократска партија се залаже за његову смјену, док Грађански покрет УРА тражи скраћење мандата Скупштине општине Котор.

Јокић наглашава како уговор садржи читав низ елемената који су, већ годинама уназад, саставни дио планске документације, те још неких законских одлука, које се тичу и УНЕСК-а. Финансијски план уговора за њега је такође је неоспоран.

Док год управа ради у интересу града, нећу постављати питање опстанка коалиције. Међутим, ако је неко спреман да зарад својих интереса, незнања, амбиција и фрустрација разбија коалицију у Котору, потпуно је слободан да то уради. Што се мене тиче, потпуно чистог срца и образа могу да изађем пред одборнике и грађане Котора, закључио је Јокић.

3 КОМЕНТАРИ

  • 1
   0

   Jokić je u velikom sukobu sa Becicem oko protesta. Jokić je protiv onih paralelnih skupova koje predvode Bečić, Lekic i Pavićević, a koji su čisto miniranje velikih protesta. Demokrate su u velikom padu.

 1. 5
  3

  Nemas se kome pravdati Jokicu.Pokazao si da ti fotelja nije najvaznija.Ovi sto su te pokusali ucijeniti bi za fotelju sve zrtvovali a ti si im samo pokazao kako se ponasa neko kome je obraz preci od stolice.Kapa dolje.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here