Насловна Друштво Кочовић: Марко и Марија сигурно неће хтети да им мајка буде сахрањена...

Кочовић: Марко и Марија сигурно неће хтети да им мајка буде сахрањена у Србији!

Да је Слободан Милошевић побио пола српског народа, мислим да би му било опроштено. Страшно је ово што се догађа његовој породици", каже Драгољуб Кочовић

2
Мира Марковић. Фото: РТС, архива

Драгољуб Кочовић, дугогодишњи пријатељ Мире Марковић и предсједник удружења грађана „Слобода“ наглашава да се још не зна гдје ће супруга бившег предсједника да почива, пишу Новости.

Истина је да је Мирјана Марковић преминула. Добио сам поруку од њеног сина Марка. Послао је неколицини блиских породичних пријатеља, знао је да ће се подићи велика прашина око тога. Марко неће да се јавља новинарима. То је његов став. Марија се уопште не јавља. Много је осјетљива, Марко је мало чвршћи. Марији је много тешко. Двадесет година није видела мајку, нити брата. Не може оцу да дође на гроб. То је трагедија. Да је Слободан Милошевић побио пола српског народа, мислим да би му било опроштено. Страшно је ово што се догађа његовој породици„, каже Драгољуб Кочовић.

„Сигуран сам да не би дозволи да се сахрани у Србији, Марко и Марија то неће ни да траже“, објашњава Кочовић.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    0

    А гдје је сад Ивица Дачић да помогне да се Мира Марковић сахрани по својој жељи поред свог супруга и да се њихова дјеца врате у Србију? Србија се тешко може ослободити срамоте коју је урадила према свом предсједнику изручујући га злочиначком Хашком трибуналу.
    Еј Србијо слободна кад ћеш васкрснути?!
    Нека је слава покојној Мирјани Марковић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here