Насловна Насловна Мандић: Ако је Црна Гора икада имала брата, то је била Русија...

Мандић: Ако је Црна Гора икада имала брата, то је била Русија (ВИДЕО)

Афера "Коверта" је један од кључних доказа које је инсајдер Душко Кнежевић представио јавности, а који је потврдио оно о чему је говорила опозиција: да је црногорска власт мјесто разврата, блуда и корупције

17
Andrija Mandić
Лидер Нове српске демократије Андрија Мандић

Санкције Русији су доказ само једног додатног брукања Црне Горе. Ако је Црна Гора у својој прошлости имала савезника који је доминантно помогао њеном економском развоју и ако је имала брата, то је била Русија, казао је у интервјуу за „Спутњик“ лидер НСД и члан Предсједништва ДФ-а Андрија Мандић.

Упитан да прокоментарише то што су се ловци НАТО авијације нашли у ваздушном простору Црне Горе 20 година након агресије на нашу земљу који је тај пакт спровео, он је казао:

„Није тешко претпоставити да су то можда исти они авиони који су нас бомбардовали прије 20 година. Не знам да ли су исти и пилоти. Ако је тај пилот био млад 1999. и истресао бомбе, рецимо, над Мурином или над аеродромом Голубовци или над Србијом — можемо да претпоставимо докле смо стигли“.

Објаснио је и чему служи радарски систем вриједан 20 милиона евра који НАТО планира да инсталира на Бјеласици у наредном периоду.

„Ја мислим да ми нисмо добили ништа сем оне бомбе, а тај радарски систем, то је за потребе НАТО-а, то је за потребе ових авиона који су нас бомбардовали, да могу сада још прецизније да ураде ако то буде потребно.

Имаће свој радар који ће се налазити на црногорској планини и користиће га онако како они буду процењивали“, оцијенио је Мандић за „Спутњик“.

Мандић је напоменуо да би се Његош данас стидио већине својих потомака, али и поносио онима који су остали на његовом цивилизацијском путу.

Говорећи о протестима, лидер НСД је казао да је окидач уједињења опозиција била појава чувене „Коверте“.

„То је један од кључних доказа које је инсајдер Душко Кнежевић представио јавности, а који је потврдио оно о чему је говорила опозиција: да је црногорска власт мјесто разврата, блуда и корупције“, истакао је Мандић.

Он се осврнуо и на питање Крстионице на Михољској превлаци.

„Све што је црногорски режим урадио последњих 20 година била је борба против СПЦ и православља. Режим Мила Ђукановића жели Црну Гору да искључи из круга којем она припада хиљаду година, и да је пребаци у други круг. Симбол духовног наслеђа је управо Крстионица“, нагласио је Мандић.

17 КОМЕНТАРИ

 1. 8
  3

  Зашто НСД ћути док Медојевић безочно напада Предједника Србије повезујући га са скандалом око продаје института Симо Милошевић ?

  Мислите ли да званични Београд не прати или не зна шта се прича на јавној сцени ове НАТО државице?

  Јер ако те црногорски режим бачи у окове,као и вазда – Русија је далеко,а Бог високо.Онај који може највише да помогне,опет ка и вазда,званични је Београд.

  Капираш ли ти то.

  А бре?

 2. 4
  6

  Неће имати радар на цногорској планини Мандићу, немој тако говорити. Протестоваћемо, бунити се, предузети све што треба да се тамо не постави. План је једно а остварење плана друго.
  Рачунај да су они још врло кратко на власти а онда се све мијења.

  • 7
   2

   Jes,Crnogorci ce sprijecit NATO.Cime?Olovkom?Ulicom?Oce,ka i sto smjenjuju Mila svake godine.Ajde bogoti,uzimaj tu terapiju i trudi se da sto vise boravis na otvorenom.

 3. 6
  9

  Imao bih štošta uzvratiti na ovu brljotinu ali Vaši administratori mi to neće puštiti.
  Zato rekoh sebi – budi strpljiv još ovih mjesec dana …

 4. 8
  17

  Mi već decenijama spadamo u red najrazvijenijih zemalja jer su nas razvijale, hranile i branile Srbija i Rusija. Šta priča ovaj čovjek , pa to prava sramota. Mi smo istorijski zaostali zbog takvog društva , koje nas koristi samo za svoje „bratske“ interese. Dosta je bilo! Oslobodili smo se!

  • 9
   1

   ЈеS ,Rusija ti je kriva sto umjesto da se obrazujes jedino sto umijes jeste da se uvlacis u dupe i stojis sa ispruzenom rukom sluzeci od talijana do NATO fasista.

   Beale tamo.

 5. 6
  5

  Мандићу знај да си на правом путу чим те оволико нападају ове поједине сендвич јајаре.Подршка.

 6. 0
  3

  Roze pilule – dje si ti obrazova kad si tako pametan? Mi smo decenijama i vijekovima bila sa vama , čak zbog vas ratovali. I to je krupan razlog zaostajanja u razvoju nakon turske okupacije. To što si rekao pozuje da više i ne treba da budemo sa vama. Kamo sreće da smo bili sa Italijanima i u NATO ranijee.

  • 0
   0

   Kako „sa vama“, komentator je iz Crne Gore nesoju. Nema okupacije jer vise od polovine Srbije je porijeklom iz Crne Gore Srbija je nas proivzod. Ili smo sa Srbijom kao casna Sparta Kralja Nikole i Njegosa ili smo NATO-Ustaska banana provincija. Ti izaberi

   • 0
    0

    Izbor je jasan iz recenog. Dobra ti je prica o porijeklu…da nisi ti neki pop? Vidim poznajete se ili mijenjas nickove. Kako znas ko je odakle?

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here