Насловна Политика Марковићеви бриселски заноси: У земљи криминала нема криминала!

Марковићеви бриселски заноси: У земљи криминала нема криминала!

У посљедњих годину дана смо извршили одлучне акције разбијања најјачих криминалних удружења, рекао је данас Марковић

7

Да ли бриселски ваздух прија Душку Марковићу или је под утицајем неких тајних или јавних сила, али овдашњи премијер из центра Белгије поручио је у слободнијем преводу да у Црној Гори – земљи криминала – нема криминала.

Ко у то вјерује вјероватно живи далеко од Црне Горе, таман тамо негдје око Брисела или Аконкагве, па не види оно што сваки подгорички врабац гледа сваки дан.

Евидентно је да организовани криминал губи битку са државом. Институције су све јаче и ефикасније. Та борба у држави какву градимо не може и неће бити равноправна. Направили смо резултате у борби против корупције и организованог криминала који не могу бити занемарени. У посљедњих годину дана смо извршили одлучне акције разбијања најјачих криминалних удружења, рекао је данас Марковић.

Гарантујем да ово што каже Марковић не види нико ико живи у Црној Гори, осим ДПС климоглава, али као да је то њега уопште брига. Главно је да се окошталој бриселској бирократији поручи нешто што и они знају да није истина. Али у данашњој политичкој пракси најмање је важно колико су изјаве у складу са реалношћу, него је битно да се оне пошаље на праву адресу. У складу са тиме Марковић је погодио адресу, али је скоро промашио реалност!

7 КОМЕНТАРИ

  1. 13
    0

    А па шта очекивати друго од човјека, који је на челу криминалне организације?

  2. 13
    0

    У паралелној стварности ДПС-а нема грубости, сиромаштва, неправде… ни мафије, тамо царује другарство

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here