Насловна Политика Милутин Ђукановић: Подметачинама Фронту не могу сакрити свој криминал

Милутин Ђукановић: Подметачинама Фронту не могу сакрити свој криминал

Он је истакао да ће функционери ДФ-а и чланови њихових породица покренути кривични поступак против Побједе и НЛБ банке

6
milutin Đukanović
Шеф посланичког клуба Демократског фронта Милутин Ђукановић

Милутин Ђукановић, предсједник Клуба посланика ДФ-а, оцијенио је да посљедњи текст у Побједи, који представља наставак обрачуна мафијашко-криминалне организације која себе приказује као власт, против ДФ-а, а у којем се објављују банковни рачуни појединих функционера ДФ-а и чланова њихових породица, представља тешко кривично дјело.

„Бивша комунистичка сиротиња која је бруталном пљачком земље стекла милионе, авионе и камионе, а шеф режима који је наводно 30 година примао само плату и кратко се бавио бизнисом и читаву милијарду евра, хоће да одређене потпуно легалне трансакције, конверзије новца, репрограме кредита и плаћање кредитним картицама доведе, медијском манипулацијом, у исту раван са њиховим непочинствима“.

Ђукановић је истакао да ће функционери ДФ-а и чланови њихових породица покренути кривични поступак против Побједе и НЛБ банке.

„Једини закључак из читаве ове приче може бити, да функционери ДФ-а и њихове породице живе као 90 одсто грађана Црне Горе, а појединци и знатно испод стандарда просјечног грађанина. За то вријеме Мило Ђукановић прави себи маузолеј на Горици који кошта 10 милиона евра а Миго Стијеповић у једној коверти добија већу суму новца од свих сума збирно које је у својим манипулативним текстовима Побједа везала за функционере ДФ-а и чланове њихових породица“.

Он је нагласио да се само људи, којима је образ замијенио доњи дио леђа њиховог господара, могу служити оваквим подметачинама.

Јасно је да су Драшко Ђурановић и Миливоје Катнић своје образе дали под кирију свом господару, који их је смјестио гдје им је и једино мјесто, у нади да ће тако сачувати власт и слободу.

Сви који се служе оваквим манипулацијама морају знати да ће, када се успостави владавина права и институције буду независне и слободне, почети преиспитивање њихових банковних рачуна у земљи и иностранству, и да ће свако добити оно што заслужује“, закључио је Ђукановић.

6 КОМЕНТАРИ

 1. 14
  0

  Удба.
  Дако дође дан да видимо колико је украо Драшко Ђурановић преко Бегапреса.

  Страшно, која је ово сорта. Она фукара комунистичка, која је још на јаслима народа. Ево, од 45.
  Унуци озноваца и јамара, копају по туђим рачунима, и шта су нашли. Таман добро што су објавили. Значи, ако човјек промијеи 200 долара, треба очекивати шпијуне, али, и банка, која је у мрежи удбе. Смије ли то банка да ради…
  Не зна се ко је веће смеће – Побједа, или Драшко.
  Ђубрад.

  • 2
   0

   Она фукара комунистичка, која је још на јаслима народа. Ево, од 41.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here