Насловна Насловна Ник Ђељошај: Албанци миротворци, ОВК дио наше историје!

Ник Ђељошај: Албанци миротворци, ОВК дио наше историје!

Албанци никада нијесу предузимали освајачке походе,

8
Ник Ђељошај

ОВК је дио албанске историје и то је дио прошлости и о томе не желим да причам. Нијесам испратио дио славља када се узвикавало паролама ОВК и то остављам онима који су то радили. Неки на томе желе да убирају политичке поене и да се баве политиканством и мене то не интересује. У Црној Гори никоме не пријети опасност од Албанаца и ми дајемо допринос да Црна Гора буде грађанска држава, рекао је Ник Ђељошај, представник Албанског форума за ТВ „А1“.

На питање како се осјећао приликом скандирања ОВК, Ђељошај је појаснио да је те вечери био исцрпљен.

-Имао сам напоран дан и једва сам тога дана издржао на бини, рекао је Ђељошај.

По његовим ријечима Албанцима је матична држава Албанаца, а прича о границама је превазиђена, док су Тузи у Црној Гори, сјутра ће бити у ЕУ.

Албанци никада нијесу предузимали освајачке походе, тврди Ђељошај, додајући да на државним установама у Тузима увијек стоји црногорска застава.

Ђељошај је појаснио да политичке елите морају да слушају глас народа и они су одлучили ко треба да их води. Он сматра да АА не треба да враћа у власт ону странку која је изгубила изборе и која је изгубила четири мандата, мислећи при томе на ДПС. Он је појаснио и да онај ко је освојио већину на локалним изборима треба и да прихвати фотељу предсједника општине и да уколико се тако одлучи у скупштини да је он спреман да прихвати ту одговорност.

Не знам са киме ћемо се договорити око формирања власти, али сматрам да треба да нам се придружи Бошњачка странка, јер они су мањина у Тузима и желимо да их интегришемо у наше друштво, појаснио је Ђељошај.

Он сматра да су у Албанији све национално мањине заштићене.

 

 

 

8 КОМЕНТАРИ

 1. 11
  2

  I ti stvarno Djeljosaj misliš da imate istoriju?Ono jes stvarno imate ,žuta kuća,bunkeri,zasede.Doduse moram priznati niste imali Jasenovac,jame,kao ova naša „braća“sa bogatom „istorijom“.Tako da ste koliko toliko vi u CG bolji od ovih mnogih kojima smo mi Srbi pravili države.Osim toga mislim da se ne možete porediti sa onim mamlazima sa Kosmeta,tipa Haradinaj,Tachi….

 2. 5
  1

  Intresantno je kako su Shqip prošli sa veoma malo žrtava u oba rata.Sačuvali se prilično i devedesetih.Na tacni dobili sve,zahvaljujući neslozi srpskoj koja je od pamtiveka.Pa ne stoji dzabe ono 4s kao opomena Srbima.
  Prepredeni Shqip prvaci ogledaju se i kod ovog njihovog prvaka.
  Primer:Kad su izbile demonstracije na Kosmetu 1980 god.sa jasnim zahtevom „Kosova republjik“jedan njihov tadašnji funkcioner iz Prištine je javnosti prezentovao priču da je to“studentski protest zbog menze“!!!Čak je stranim novinarima preneo da u menzama dele pokvarene pastete!!!
  E sad vidimo njihov jasan cilj,ali ovakvi kao Djelj nas sve redom tucaju u zdrav mozak ,kao onaj o menzama.

 3. 4
  0

  Писмилет! Тако их је моја баба дефинисала након дугог живота у пећкој средини, где је доживљавала од њих – најперфидније непријатности.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here