Насловна Политика Павловић ДПС-у: Највећи непријатељ Црне Горе сте ви (ВИДЕО)

Павловић ДПС-у: Највећи непријатељ Црне Горе сте ви (ВИДЕО)

Кога клевећемо? Оне инспекторе ДБ-а који имају милионску вриједност која је стечена на необјашњив начин. Клевећемо ли Света Маровића или Мига званог "куферат"? Клевећемо ли онога што виче 'ајмо на Дубровник '91?

2
Коча Павловић

Током данашње сједнице парламента дошло је до вербалног инцидента између посланика ДПС-а и предсједника Одбора за безбједност и одбрану Обрада Миша Станишића и посланика ДФ-а Коче Павловића.

Инцидент је иницирао Станишић који је, док је Павловић набрајао све „успјехе“ режима током тродеценијске власти, добацивао из скупштинске клупе.

Посланика ДПС-а посебно су узнемириле ријечи Павловића који је нагласио:

„Не можете нарушити углед ономе ко тај углед нема, ко је у свијету познат као криминалац, као челни човјек криминално-политичке организације која је заробила једну државу“.

Станишић није издржао крај реплике већ је добацио:

То немој да подмећеш и да се бавиш лажима!“

Koca Pavlović komentar na izlaganje poslanika DPS Vuletića i Šćepanović

Izlaganja i komentari Potpredsjednika PzP-a i poslanika DF-a Koče Pavlovića na izlaganje poslanika DPS-a Vuletića i Šćepanović

Gepostet von Demokratski front – DF am Mittwoch, 17. April 2019

Посланик ДФ-а је након тога своју претходну реченицу детаљно образложио.

„Кога клевећемо? Оне инспекторе ДБ-а који имају милионску вриједност која је стечена на необјашњив начин. Клевећемо ли Света Маровића, па се ви љутите, или Мига званог ‘куферат’? И ви би сада да браните, да нас оптужујете да смо клеветници. Свака вам је прича у парламенту таква, свака вам је шупља.

Клевећемо онога што виче ‘ајмо на Дубровник ’91. Ајмо, нема бријања до Страдуна’! Који је и тада био удбаш и ДБ-овац и данас је.

Или да кажем некога што утовара стоку у Мојковцу и шаље на Дубровник па сада држи предавање шта је патриотизам. Највећи непријатељ Црне Горе сте ви“, поручио је ДПС-у Павловић.

Након „размјене“ мишљења потпредсједник парламента Бранимир Гвозденовић био је приморан да одреди паузу од неколико минута.

Прије него су угашени микрофони ипак се јасно чуо и одговор Павловића на провокације из клупе:

„Немој више једне“.

Прочитајте још:

Покрет „До слободе“: Кнежевић сјутра објелодањује податке о Станковићу

2 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    0

    CRNE GORE NEMA, dobili smo ovisnu Monte Narko Export i jedino montenegrinski jezik i maternji i taternji a koliko ima padežova ne znamo

  2. 6
    1

    Иста је то сорта, Кока и Мишко Станишко. У збиру ту нема ни по чоека. Око чега се они расправљају, ко је а ко није непријатељ ЦГ-септичке јаме. То је комплимент а не увреда, али како то објаснити потомку усташе Милике Пав(ел)ловића. Њему је важно да та септичка јама постоји и базди јер је то „у инат Србима“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here