Насловна Друштво Полиција провјерава ко је пријетио организаторки протеста у Бару

Полиција провјерава ко је пријетио организаторки протеста у Бару

Управа полиције испитују пријетње упућене путем друштвене мреже фејсбук Николети Павићевић, једној од организаторки протеста у Бару који се организују због започете изградње вртића

1
Николета Павићевић са протеста у Бару

Инспектори за сајбер криминал Управе полиције испитују пријетње упућене путем друштвене мреже фејсбук Николети Павићевић, једној од организаторки протеста у Бару који се организују због започете изградње вртића на простору крај овдашње Гимназије, преноси Барски портал.

Она је у полицији испричала да је пријтње добила са лажног ФБ профила и пружила доказ о томе.

Како је навела, озбиљну пријетњу угрожавања личне сигурности добила у суботу вече,а случај је пријавила ЦБ Бар.

са протеста

Пријетња је повезана је са тиме што је организаторка протеста. Она је напоменула да су посљедњих дана на порталима веома учестале пријетње и увредљиви коментари не само њој, већ и другим људима који судјелују појављују у организацији протеста.

Подсјетимо, јуче је велики број Барана поново, пети пут заредом, протестовао због сјече 94 вишедеценијских стабала чемпреса.

Чемпреси су посјечени 17. јануара.

Захтјеви грађана су да се без одлагања зауставе радови на градњи вртића, налажење алтернативне локације за вртић, подизање парка на мјесту посјечених чемпреса и одговорност оних који су девастирали парк, односно локалне управе, а траже се и оставка градоначелника Душана Раичевића.

 

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here