Насловна Политика Протест опозиционих посланика у Скупштини Србије: Остајемо цијелу ноћ

Протест опозиционих посланика у Скупштини Србије: Остајемо цијелу ноћ

На сваких два сата, посланици опозиције говориће, како истичу, о свим оним темама за које су спријечени да говоре у пленуму, а посебно о Закону о буџету за 2019. годину

4
Бошко Обрадовић

На заједничкој конференцији за медије, шефови 6 посланичких група опозиције најавили су да се неће повући и да остају у Скупштини, све док грађане не упознају са свим актуелним темема, које су, како наводи Информативна служба Српског покрета Двери, забрањене у актуелном засиједању.

На сваких два сата, посланици опозиције говориће о свим оним темама за које су, како наводе, спријечени да говоре у пленуму, а посебно о Закону о буџету за 2019. годину.

Двери истичу да је СНС предала 400 „фантомских“ амандмана, за које не гласају ни њихови подносиоци, тако потрошила вријеме за расправу у појединостима, и на тај начин укинула дебату о најважнијем скупшинском акту у једној календарској години, што је, како они оцјењују, „незабиљежена пракса у свијету, која траје тачно годину дана, и која је започета приликом расправе о прошлогодишњем буџету“.

Бошко Обрадовић, председник ПГ Двери изјавио је сљедеће:

„Доста нам је понижавања од стране владајућег режима. Имамо право на ријеч, дебату и другачије мишљење. Остаћемо овдје колико је год потребно да испричамо грађанима оно што нам је било забрањено да кажемо у току ове сједнице. Позивамо представнике медија да дођу на конференције за медије које ће посланичке групе опозиције имати на свака два сата. Позивамо грађане да прате преносе на друштвеним мрежама. Биће ово занимљива и дуга ноћ!“

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Е браћо мила, шта рећи за овог Обрадовића? Овако човјек кад га погледа рекло би се да је виђен и паметан међутим, на основу досадасњег јавног дјеловања, не може се друго закључити него да је једна шупљо.лава индивидуа. Што тај може глупости чинити то не може нико. сам не зна шта прича, брбља ко папагај.
  А треба власт критиковати и смјењивати међутим оваки ,,лидери,, само иду на руку да лоша власт остаје дугу у Србији…

 2. 0
  0

  Bosko Obradovic je jedan od retkih srba patriota, neumornog borca za ocuvanje Otadzbine Srbije sa svim njenim tradicionalnim vrednostima, sa akcentom na porodicu!!! Jos pre 25 godina je na Masinskom fakultetu u Beogradu organizovao, sa svojim saborcima CUVENE TRIBINE, gde su studenti dolazili i po 3 sata ranije da zauzmu mesto!!! Sve su TEME BILE ZASTUPLJENE, o kojima se , inace, do tada, samo saputalo. Meni licno, najlepsa predavanja od strane Vladike Atanasija Jeftica, o PRAVOSLAVLJU, SA POSEBNIM OSVRTOM NA DVA GOROSTASA: PREPODOBNOG AVVU JUSTINA CELIJSKOG I SV NIKOLAJA ZICKOG!!!!Nazalost, prejaka je globalna medijska buka, te je srpski narod postao gluv za GLAS RODOLJUBLJA!! mozda ce i ,,procackati usi, jednog dana, odnosno uskoro, kada krene da ,,gori,,???

 3. 0
  0

  Odlepile srpske tribine, čuj Bosko pre 25 godina…
  Masinski fakultet…
  Projekat zvani antiteža. Bosko opozicija!?
  Saborci?
  Kurci, palci.
  Kao ona dalabu Stamatovic, od malina do resavanja globalnih kretanja. I naravno gondola.
  U sve se razumeju, samo ne u sopstvenu zbilju.
  Sluzbini klovnovi, policijski.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here