Насловна Култура Сјутра промоција романа Милике Војиновића „Ујутро ћемо бити вјечност“

Сјутра промоција романа Милике Војиновића „Ујутро ћемо бити вјечност“

Књига Војиновића, у традицији европског и руског романа, представља изузетно штиво, у којем аутор на упечатљив начин описује животни пут свог главног јунака, сликара, Нарциса, кроз животне успоне и падове у трагању за обрасцима људскости у алијенираној стварности

0
КИЦ "Будо Томовић"

Промоција романа првијенца Милике Војиновића, “Ујутро ћемо бити вјечност”, у едицији подгоричког “Унирекса”, биће одржана у мултимедијалној сали КИЦ-а „Будо Томовић“ у сриједу, 17. априла, са почетком у 19 часова.

Милика Војиновић

Књига Војиновића, у традицији европског и руског романа, представља изузетно штиво, у којем аутор на упечатљив начин описује животни пут свог главног јунака, сликара, Нарциса, кроз животне успоне и падове у трагању за обрасцима људскости у алијенираној стварности.

Војиновић је завршио студије филозофије и социологије, и психологије, и постдипломске студије из филозофије. Радни вијек је провео као професор у Мојковцу и Смедереву. Роман “Ујутро ћемо бити вјечност” његова је осма објављена књига.

О роману ће говорити књижевници и књижевни критичари, проф. др Драган Копривица и Владислав Влаховић, а медијатор вечери биће Адриана Жоља Бошковић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here