Насловна Политика СНП: Да сте новац улагали у привреду, а не у коверте, из...

СНП: Да сте новац улагали у привреду, а не у коверте, из Колашина се не би одлазило

Опет бјежите од истине и упорно избјегавате да одговорите зашто сте заташкали детаље око стечајног поступка у Импрегнацији дрвета. Знамо и зашто. Зато што се ту крије нова афера, чијим откривањем ће пасти јос један ваш пријатељ и финансијер. Опет вас питамо исто, шта се десило са некада успјешним колашинским колективима?

2
Kolašin
Колашин

Ми нисмо имали ни Светозара Маровића, ни Душка Кнежевића, ни Вуку Голубовића, ни Рајка Куљачу, ни Жарка Павићевића, ни Лазара Рађеновића као и бројне друге. Вјероватно су сасвим случајно то ваши партијски другови, саопштили су данас из Социјалистичке народне партије Колашин.

Господо из ДПС-а, знамо да вам смета јачање СНП-а, јер сте и сами свјесни да када је јак СНП у Колашину, ви нећете бити ни близу власти.

Јачамо и не намјеравамо стати, управо зато што нама нису пријатељи и финансијери одбјегли тајкуни, зато што се наши градоначелници не налазе иза решетака као бројни ваши., истакли су они и поручили:

Истина је, ми нисмо имали ни Светозара Маровића, ни Душка Кнежевића, ни Вуку Голубовића, ни Рајка Куљачу, ни Жарка Павићевића, ни Лазара Рађеновића као и бројне друге. Вјероватно су сасвим случајно то ваши партијски другови.

Вјероватно се и сасвим случајно ваши партијски другови и многи други руководиоци налазе иза решетака или се против њих воде судски поступци?

Како наглашавају из колашинског СНП-а, ви опет бјежите од истине и упорно избјегавате да одговорите зашто сте заташкали детаље око стечајног поступка у Импрегнацији дрвета. Знамо и зашто. Зато што се ту крије нова афера, чијим откривањем ће пасти јос један ваш пријатељ и финансијер. Опет вас питамо исто, шта се десило са некада успјешним колашинским колективима?

Гдје су сада Импрегнација дрвета, ШИК Тара, ФАК, Велетрговина, Сињавина, Транспорт и остали, некада моћни колашински колективи?

С обзиром да кажете да се нама привиђају голе ледине, ви очигледно видите нешто друго, па вам предлажемо да исте обиђете и да нам кажете гдје су та постројења, машине, радници? Међутим, пошто вам истинитост и храброст никада није била блиска, унапријед вам кажемо да не очекујемо ни сада ваш одговор, већ неку нову халуцинацију, оцјењују они.

А истина је да умјесто једног индустријског града у којем је радило преко 2 000 радника, који је био за примјер и понос, имамо град који пусти, град у којем се купују карте у једном смјеру у потрази за егзистенцијом.

Господо, да сте новац улагали у привреду, умјесто што сте га дијелили у ковертама, данас би имали Колашин у којем се радо остаје, живи и ради, поручили су из СНП Колашин.

Прочитајте ЈОШ:

Нове скандалозне поруке у Сплиту: „Мрзим Србе! За дом!“ (ВИДЕО)

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    3

    SNP je na vlasti u Herceg Novom dvije decenije pa možemo gledati i njihove rezultate rada. Oni su dovodili nekakve investitore iz Srbije (u duhu sa svojim političkim uvjerenjima) pa su to na kraju sve bile prevare i nedovršeni projekti. HN je danas crna rupa u Crnoj Gori i najsiromašniji primorski grad, a takva bi nam bila cijela država da smo se opredjelili za njihov ekonomski model. Zato privalite.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here