Насловна Спорт Српски окршај у Индијан Велсу: Кецмановић бољи од Ђереа

Српски окршај у Индијан Велсу: Кецмановић бољи од Ђереа

После нешто споријег старта, Кецмановић је преузео контролу нада мечом, везао два брејка у првом сету и брзо дошао до 4:1, и ту предност сачувао до краја тог дијела игре за 6:2. Ђере се у том дијелу мучио, а касније је тражио и медицинску помоћ

0
Kecmanović
Нова нада српског тениса Миомир Кецмановић

Млади српски тенисер Миомир Кецмановић савладао је земљака Ласла Ђереа са 2:0 у сетовимa и пласирао се у четврто коло турнира у Индијан Велсу.

Резултат по сетовима био је 6:2 и 7:6, а меч је трајао 100 минута.

После нешто споријег старта, Кецмановић је преузео контролу нада мечом, везао два брејка у првом сету и брзо дошао до 4:1, и ту предност сачувао до краја тог дијела игре за 6:2. Ђере се у том дијелу мучио, а касније је тражио и медицинску помоћ.

У другом сету је двојица тенисера два пута размијенила су брејкове на стaрту, да би потом Ђере заиграо нешто бољи и кренуо у напад.

Ипак, Кецмановић је некако успио да одоли и одведе сет у тај-брејк, а тамо је био знатно концентрисанији за 7:3, односно 7:6 у другом сету и побједу од 2:0, преноси РТС.

Млади српски тенисер, који је у главни жреб ушао као лаки лузер, у борби за четвртфинале играће са бољим из дуела Агер-Алиасими (Канада) и Јошихито Нишиока (Јапан).

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here