Насловна Политика Сумњиво лице: Душко Голубовић под посебним скенером на београдском аеродрому

Сумњиво лице: Душко Голубовић под посебним скенером на београдском аеродрому

Подсјећамо, Србија је званично забранила већој групи људи из Црне Горе, за које постоје процјене да су повезани са криминалним круговима, улазак у земљу

4
Аеродром у Београду

Бивши високи функционер Агенције за националну безбједност и један од најважнијих људи у Ђукановићевиј паралелној безбједносној структури, Душко Голубовић, у суботу је задржан на београдском аеродрому и подвргнут посебној контроли.

Како сазнаје наш портал, Голубовић је на цијели поступак врло бурно реаговао, позивајући се на полицијску колегијалност и на чињеницу да је врло често у Србији.

По свему судећи, државни органи Србије немају исти сензибилитет према представницима регуларних и паралелних безбједносних структура Црне Горе као у претходном периоду.

Подсјећамо, Србија је званично забранила већој групи људи из Црне Горе, за које постоје процјене да су повезани са криминалним круговима, улазак у земљу.

Голубовић, бивши службеник АНБ, у јавности је у више наврата довођен у везу са криминалним подземљем.

Он је крајем априла 2015. године напустио АНБ, а у јавности су се појавиле информације да би поново могао да се врати у службу.

Током 2015. године, бачена је експлозивна направа у двориште куће Голубовићеве мајке у подгоричком насељу Горња Горица, а претходно је бачена бомба и на његов кафе „Макијато“ у подгоричком насељу „Сити кварт“.

4 КОМЕНТАРИ

 1. 16
  9

  Ma nemoj, „pod skenerom“ Ane, Caneta i Bebe..? Svasta je moguce kada su u pitanju dps siptari, pa i to da se posle svega, jos i kurce po Bg. Umesto da se po specijalnim spiskovima svim dps aktivistima trajno zabrani, cak i prilaz granici, a kamo li ulaz u Srbiju, oni bez problema kupuju nekretnine, sire razne „biznise“, i jos se kurce. Pi! Userem se u tebe bivsa tadzbino!

 2. 9
  9

  Pogrešno izabran naslov. Sumnjivo lice je asocijacija na korumpirane, polupismene i nesposobne državne činovnike u Srbiji a istraga, način hapšenja i saslušanje nedužnog mladića u nekoj srpskoj varoši pokazuju kakva je bila vlast u ondašnjoj Srbiji. Sigurno to nije asocijacija koju ste imali na umu u vezi sa Golubovićem. “Knjige, braćo moja, knjige, a ne zvona i praporce“ govorio je veliki srpski prosvetitelj Dositej Obradović, koji je u Srbiju donio krompir i obrazovanje. Krompir se primio a obrazovanje baš i nije:)

 3. 5
  7

  Posao je Dule da ispita stvar oko Raicevica jer je Delic bio pod njegovom kontrolom i Dusko mu je davao instrukcije koga da likvidira, tako da dolazi vrijeme na naplatu…..

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here