Насловна Друштво Све је спремно за дочек Православне нове године у Беранама

Све је спремно за дочек Православне нове године у Беранама

Директор Туристичке организације Иван Радевић, истакао је да се нада да ће те вечери, поред њихових суграђана, концерту у главној улици, присуствовати и публика из градова у окружењу, с обзиром да се једино у Беранама организује дочек Православне нове године

1
Беране
Беране

Из Туристичке организације Беране саопштили су да је све спремно за дочек Православне нове године, који ће и ове године бити традиционално организован у главној улици.

учесници прославе Православне нове године

„Беранци и гости из сусједних градова уживаће у недељу 13. јануара, у наступу младог пјевача, учесника музичког такмичења „Пинкове звијезде“, Александра – Аце Живановића. Велика новогодишња журка на отвореном почиње у 21.00 сат свирком Акија и Екстрим бенда. Домаћа публика је имала прилику ужива у њиховом наступу, на истом мјесту, прошле године на концерту који је организован за Дан општине„, наводи се у саопштењу ТО Беране.

Директор Туристичке организације Иван Радевић, истакао је да ће Беране у 2019. годину ући уз музику Аце Живановића и да се нада да ће те вечери, поред њихових суграђана, концерту у главној улици, присуствовати и публика из градова у окружењу, с обзиром да се једино у Беранама организује дочек Православне нове године.

Покровитељ концерта је Општина Беране, а партнер у организацији Јелен пиво.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here