Насловна Политика СЗС: Власти Србије и Црне Горе да престану свађати народ

СЗС: Власти Србије и Црне Горе да престану свађати народ

За криминалце је Црна Гора постала сигурна кућа, док се у исто време поштеним грађанима Србије брани да посете куће у којима су одрасли

3
savez za srbiju
Савез за Србију

Спречавањем професора Дејана Мировића да уђе на територију државе у којој је рођен, потврђено је писање медија да је Црна Гора направила спискове неподобних грађана Србије којима је због њихових ставова забрањен улазак у земљу, саопштио је Савез за Србију.

У саопштењу се подсећа да црногорски режим већ годинама дозвољава многобројним криминалцима из Србије да спас од српског правосуђа нађу у Црној Гори, из које са својим црногорским колегама руководе највећим делом најтежих криминалних активности, укључујући и бизнис са наркотицима.

„За све њих је Црна Гора постала сигурна кућа, док се у исто време поштеним грађанима Србије брани да посете куће у којима су одрасли, а такви потези црногорских власти, чији је циљ да прикаже како је Србија 1918. године окупирала Црну Гору, прете да доведу до драматичних последица по односе између наше две државе“, истичу из Савеза и поручују:

„Савез за Србију позива представнике власти у Србији и Црној Гори да престану да зарад свог опстанка на власти свађају два братска народа“.

3 КОМЕНТАРИ

  • 0
   0

   Bodi je npr:Borko/njemu su AV kapuljacari razbili glavu u demokratskom procesu,sipkom.
   Nigdw poDpisan nije niki jer su anonimni,i bolje.Jes da Djido ima malo više evri,ali manje od ovih nekih sada.Ty je i Bole sa istom taktikom kao AV,pre 2012.Ali to je sto je,ko volí nek izvoli.

 1. 0
  0

  Шта два братска народа, идиоти, један народ, српски народ, нема два српска народа него један.
  Црна Гора је највећи ,,расадник,, српског народа, сва је српска земља ЦГ…

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here