Насловна Политика Тачи пријети: Нема укидања такси на српску робу

Тачи пријети: Нема укидања такси на српску робу

2
Hašim Tači,plan
Хашим Тачи

Самозвани предсједник привремених косовских институција Хашим Тачи изјавио је за Гардијан да је споразум с Београдом могућ ове године, али да нема планова за укидање тарифа на робу из Србије, преноси Танјуг.

Он је за британски Гардијан рекао да је споразум о нормализацији односа Приштине и Београда и даље могућ, упркос озбиљним застојима последњих неколико месеци.

„Морамо да сједнемо чак и с нашим најљућим непријатељима, али без икаквих предуслова, и покушамо да слушамо једни друге“, рекао је Тачи британском листу уочи конференције у Берлину која ће се одржати 29. априла.

Говорећи о Србима на Косову и предсједницима општина на сјеверу који су поднијели оставке након увођења такси у новембру прошле године, он је рекао да су се Срби повукли из политичког живота на Косову.

„Нико нема одговор како да се крене напред, а највеће жртве су становници Косова*, а посебно косовски Срби“, рекао је Тачи.

Косово – привремено окупирана територија на југу Србије

 

 

2 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    0

    Ne mu daj Pasha Zotin da ukini taxi,jo taxi na vožnju,no taxi per keksi,napoljitanki,mlijeko,pre će jedimo go*na i uranijum nego pljazma bambi /dobro jes krejt/.Srbi seljio u Beograd,a mi ce svi seljimo u Minken,Cirih,Kopuhagen,Klagenufurtu…zainat.Kosova da poslje uselji ovi iz Mexiko ,jer gi ne dava Tramp u Ameriku.

  2. 1
    0

    Tači, Haradinaj, Veselji, Rama, Vučić, Dačić, Brnabić, Đukanović, Marković, Brajović, Zaev, Džaferi,… sve je to ista „pašta“ i ološ koji združeno radi na NATO projektu „velike Albanije“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here