Насловна Политика Војиновић: Руководство РТЦГ да поднесе оставке

Војиновић: Руководство РТЦГ да поднесе оставке

У свакој иоле демоктатској и уређеној држави и ово би било довољно да руководеће структуре Јавног сервиса коначно се повуку, „спријече брукање“ и признају да се емисије „режирају ван Јавног сервиса“, рекао је Војиновић

2
М. Војиновић

Члан Колегијума Социјалистичке народне партије мр Миомир Војиновић саопштио је да та партија све вријеме упозорава на чињеницу да Јавни сервис Црне Горе пласира неистине и покушава да креира мњење по вољи ДПС-а и његових савезника.

Јучерашње оглашавање дугогодишњег радника ове медијске куће који каже да му „намећу теме за емисију са наметнутим, нерелевантним и проказаним личностима“ само је доказ више да смо у праву. У свакој иоле демоктатској и уређеној држави и ово би било довољно да руководеће структуре Јавног сервиса коначно се повуку, „спријече брукање“ и признају да се емисије „режирају ван Јавног сервиса“, рекао је Војиновић.

Он сматра да је процес промјена у нашој држави незаустављив, те да демократија нема алтернативу.

Још једном позивамо менаџмент, генералног директора и оне који нам диктирају искривљену слику дешавања у нашој држави повуку се са својих функција, како би наши грађани могли добијати објективну и истиниту информацију„, рекао је Војиновић.

Додаје да СНП још једном упозорава да је стварност у Црној Гори другачија.

„Не желимо да медијска политика, која је изазивала раније огромне политичке тензије, поново буде доминантна. Ми смо у својој дугогодишњој борби за неку другачију Црну Гору навикли на разне „Чанке, Бисерке и Сисојеве“, али би као друштво морали да схватимо да су та времена далеко иза нас. Не желимо контролисану уређивачку и кадровску политику медија“, истиче Војиновић и додаје да ће СНП сјутра, заједно са грађанима, наставити борбу за праведнију државу.

Мирно, достојанствено, као и претходних недеља. До тада, господо из РТЦГ – поднесите оставке и постаните и ви дио толико потребних промјена„, закључио је Војиновић.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    0

    Neozbiljno je tražiti ostavku rukovodstva RTCG zbog jednog novinara, a pri tome je taj isti već 15 godina režimski sluga. E sad je nešto kao povređen ponašanjem urednika. I zakukao. Odvratno. Njega boli što mu je povređena sujeta (autorstvo na emisiji), a ne to što je dikatura uništavala državu, prognala iz CG desetine hiljade časnih građana i boraca za slobodu. Je li ikada taj novninar, pošto se navodno bavi socijalnim i ekonomskim temama, napravio emisiju o tome. Ovakvi su uništili novinarstvo i državu.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here