Насловна Политика Вучуровић: У АНБ исти они у црним мантилима, који су 1948. слали...

Вучуровић: У АНБ исти они у црним мантилима, који су 1948. слали невине у затвор (ВИДЕО)

Вучуровић је искористио пролику да грађане позове на протесте који се идржавају сјутра и у суботу

6

Посланик Демокартског фронта и члан предсједништва Нове српске демократије Јован Вучуровић казао је да се Црна Гора налазо неповратно на путу промјена, те да се тај процес не може зауставити.

„Црна Гора се неповратно налази на путу промјена, то не могу зауставити ни АНБ, ни ДПС, ни Социјалдемократе, ни Бошњачка странка. Нити то могу криминалци који се врзмају око врха режима“, рекао је Вучуровић данас у Скупштини Црне Горе.

Такође, казао је да су у АНБ-у тренутно сити људи, као они у црним мантилима, који су 1948. године слали невине људе у затвор.

Вучуровић је искористио пролику да грађане позове на протесте који се идржавају сјутра и у суботу.

Ја користим ову прилику да позовем све присталице ДФ сјутра на протест, који ће бити у 20 часова код ВДТ, и у суботу испред зграде предсједника Црне Горе, да сви дођу, да се Црна Гора најзад нађе на путу слободе“, рекао је Вучуровић.

Истиче, да је 30 година од како је срушен Берлински зид, те да је вријеме „да и ми некако обезбиједимо за себе и потомство слободу.“

Вучуровић: У АНБ као они у црним мантилима који су 1948. слали невине људе у затвор

ВУЧУРОВИЋ: У АНБ ИСТИ КАО ОНИ У ЦРНИМ МАНТИЛИМА КОЈИ СУ 1948. СЛАЛИ НЕВИНЕ ЉУДЕ У ЗАТВОР„Црна Гора се неповратно налази на путу промјена, то не могу зауставити ни АНБ, ни ДПС, ни Социјалдемократе, ни Бошњачка странка, ни они криминалци који се врзмају око врха режима.Ја користим ову прилику да позовем све присталице ДФ сјутра на протест који ће бити у 20 часова код ВДТ, и у суботу испред зграде предсједника ЦГ, да сви дођу, да се ЦГ најзад нађе на путу слободе.30 година након што је Берлински зид срушен, дајте да и ми некако обезбиједимо за себе и потомство слободу.“

Gepostet von Demokratski front – DF am Mittwoch, 17. April 2019

 

6 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here