Насловна Мозаик X Factor: Жељко Јоксимовић и Кристина Ковач чланови жирија

X Factor: Жељко Јоксимовић и Кристина Ковач чланови жирија

0

XFactorДо емитовања првог регионалног X Factora остало је тек нешто више од месец дана, а у недељу су званично објављена имена прва два члана жирија.

Жељко Јоксимовић је један од најзначајнијх, најцењенијих и најпопуларнијих певача и композитора Балкана. Музиком се бави од најранијег детињства. Са бројних албума слушају се на десетине хитова попут „Мишел“, „Љубави“, „Леђа о леђа“, „Лане моје“, „Има нешто у том што ме нећеш“, „Дођи сутра“па до најновијег „Лудак као ја“. Публици широм Европе познат је по својим успешним наступима на Еуросонгу где је остварио одличан пласман. Успешно је радио и као композитор нумера за многе филмове и серије.

Кристина Ковач је јавности постала позната деведесетих година прошлог века као чланица групе К2 у којој је са својом сестром донела на ове просторе нове музичке правце. Током претходних година је остварила успех са синглом „Колена“ који је 15 недеља био на првом месту топ листе поп-рок музике, канала МТВ Адриа. Кристина потиче из музичке породице, отац јој је један од најплодоноснијих композитора последње три деценије XX века Корнелије Ковач, а сестра Александра Ковач, такође популарна певачица и композиторка.

Чланови жирија су тренутно у фази бољег упознавања и прављења стратегије за наступајући веома одговоран и тежак посао који обухвата и едукацију талената који су се пријавили за овај светски познат формат. Наиме, они су не само жири већ и ментори младих људи који желе да постану славни. Током наредних дана они ће имати велики број активности.

Гледаоци у Србији, Црној Гори, Македонији и Босни и Херцеговини моћи ће да прате шоу „X Factor“ већ половином октобра. Емисију реализују ТВ „Пинк“ и „МБК“ продукција.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here