Насловна Друштво Атлас банка: Супервизије потврђују да радимо у складу са прописима

Атлас банка: Супервизије потврђују да радимо у складу са прописима

Од када је почела да пружа E-commerce услуге до данас, у Атлас банци нијесу утврђене неправилности

0
atlas banka
Атлас банка

Поводом саслушања запослених у Атлас банци због сумње у наводно пословање E-commerce сервиса обавјештавамо јавност да је наше пословање отворено за све провјере надлежних државних органа и да је прошло све супервизије и домаћих и међународних регулатора. Зато вјерујемо да ће се врло брзо потврдити регуларност пословања банке, која је препозната као носилац свјетских трендова електронског банкарства у Црној Гори, саопштили су из Прес центра Атлас банке АД Подгорица.

„Атлас Банка АД Подгорица је чланица картичних асоцијација Visa, Master Card i Union Pay.

E-commerce дјелатност обавља од 2011. године у складу са лиценцама ових картичних асоцијација. Осим правила картичних асоцијација, Банка је у обавези да поштује националне прописе Црне Горе и да своје пословање усклади са законима који регулишу банкарско пословање и E-commerce дјелатност“, наводи се у саопштењу и истиче:

„Због тога је E-commerce пословање предмет редовних и циљних контрола од стране Централне банке Црне Горе, те картичних асоцијација Visa и Master Card.

Од када је почела да пружа E-commerce услуге до данас, у Атлас банци нијесу утврђене неправилности. То потврђује да Атлас Банка своју дјелатност обавља у складу са свим прописима и међународним стандардима“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here