Насловна Друштво Јовановић: Лажна оптужница пала, не могу је спасити слуге и полтрони (ВИДЕО)

Јовановић: Лажна оптужница пала, не могу је спасити слуге и полтрони (ВИДЕО)

Онај који мисли да је под стакленим звоном, као што мисли режим Мила Ђукановића и да то што он и његови керови из тужилаштва, судства, њихове слуге и полтрони раде да се не види на међународном плану, ја не знам да ли су ти људи свјесни тога што раде

9
Мироје Јовановић / Фото / printscreen

Адвокат Мироје Јовановић био је гост у емисији “Добро јутро са Ђуком“ на телевизији Коперникус у којој је причао о тзв. државном удару и најновијим скандалима који су у потпуности оголили оптужницу Специјалног државног тужилаштва.

Јовановић је објаснио да нијесу почеле завршне ријечи, јер су адвокати одбране јуче напустили судницу након што су доставили два нова, кључна доказа која би дала завршни ударац овом монтираном процесу и потпуно оголила комплетну лажну оптужницу, а која је судија Сузана Мугоша одбила да уврсти у доказе.

На питање новинара да ли заиста неко нормалан може да повјерује да један човјек без кредибилитета – Саша Синђелић могао да изврши државни удар, па и са помоћи руског ГРУ-а и да ће Андрија Мандић који, с друге стране, има кредибилитет, са таквим човјеком да договара државни удар, Јовановић је одговорио: “Овдје (у Србији) постоје проблеми у правосуђу, има шта мора да се реформише, али доље је застиђе, брука, ужас. Ја, када ми се обраћа предсједница Вијећа, у њој видим слугу режима. Да ви имате видео запис предат сат времена прије претреса из кога се види да је човјек потпуно мијења оно што је лагао, сад то негира, и како је навођен да лаже и она то не жели да уврсти у доказе“.

Додао је да му је жао Синђелића, истичући да се види да он ментално није здрав и да се види да он није добро. Подсјетио је да је предложено његово психијатријско вјештачење, али да је Суд то одбио.

Ми смо успјели да “развалимо“ то што је он (Саша Синђелић) тада лагао на суду и кључни доказ у поступку да се раду о монтажи су дале највише адресе Руске Федерације. Четвртог октобра 2018. године ја сам лично суду предао кључни доказ Министарства иностраних послова о томе да тај човек у септембру мјесецу 2016. годие у Руску Федерацију ушао није“, апострофирао је адвокат одбране.

Адвокат је упитан и да прокоментарише понашање СДТ-а Миливоја КатнићаЈовановић је објаснио да државни орган једне државе, макар и “какве-такве државе, Црне Горе“ оптужи сами врх Русије то мора да сноси међународне последице.

Онај који мисли да је под стакленим звоном, као што мисли режим Мила Ђукановића и да то што он и његови керови из тужилаштва, судства, њихове слуге и полтрони раде да се не види на међународном плану, ја не знам да ли су ти људи свјесни тога што раде“, казао је он.

Фарса са циљем да се Црна Гора увуче у НАТО

Јовановић је навео да је све то једна монтажа којој је циљ био да се Црна Гора “угура“ у НАТО пакт.

Врло једноставно. У Црној Гори нису смјели да распишу референдум, у Македонији су га расписали па су изгубили. Прије неки дан долази Џефери, предсједник Скупштине Македоније, човјек је био прави терориста. Прави терориста! ОВК! Он је човјек који је пуцао на македонску, на српску полицију“, апострофирао је адвокат одбране.

Он постаје предсједник Скупштине и црногорски режим му одаје почасти, пред њим је стављен црвени тепих. Значи судиш својим саплеменицима, пријатељима, браћи, својим кумовима, Црна Гора је мала, за наводни тероризам, а примаш правог терористу који је убијао“, указао је Јовановић.

На тврдњу новинара да је јасно да је Милу Ђукановићу “одзвонило“ и да се види да му је дошао крај који он неће прихватити милом, али да не види српску опцију на протестима, Јовановић је рекао да је режим хтио да убаци провокаторе са изразито српским обиљежјима и подсјетио на став политичара да се зна да је српски народ ту и кад буде требало да ће поставити захтјеве из српског националног корпуса.

Режим у Црној Гори је накарадан и према Србима, и Црногорцима, и Албанцима, и Бошњацима и према свима“, казао је он и додао: “Нема разлога да пет или шест породица буду ултра мега богати, а да остатак Црне Горе пати“.

На крају је упитан да искаже шта мисли да ће бити епилог свега.

Мило Ђукановић пада. Милан Кнежевић, Андрија Мандић и Михајло Чађеновић у затвор ићи неће. Госпођа Бранка Милић ће врло брзо напустити амбасаду на основу законите одлуке једног високог правног тијела“, закључио је Јовановић.

Прочитајте још:

ДФ: Часније је да Сузана сади лук у Дахни, него што прогони невине

9 КОМЕНТАРИ

  • 21
   3

   TOMO MARKOVICU „ALIJAS „KOMLENE“ZATARSKI KONVERTITU I UDBASKA TRANJO.,SELJACE IZ OKOLICE PODGORICE PROVALJEN SI PO SVIM ZBIROVSKIM SAVOVIMA JOS PAR DANA I UMUKNUCES ZA VJECNO R SAMO MOZES DA SE POKRIJES SVOJIM ZBIRIVSKIM USIMA KOJE SU TI IZRASLE OD SILNOG PRISLUSKIVANJA!SVA TVOJA JADNA TROLOVANJA PADAJU I PADLA SU U MUTNU TARU I MORACU!MIZES SAMO SA OVOM TALICNOM LUDOM DA SADIS LUK I PLACES NAD SVOJOM JADNOM ZBIRIVSKOM SUDBINOM,NEMA VISE POMOCI OD MINISTARSTVA ZA PRIVREDU KAO ZASLUZNOM ZBIRU!ULICA PORED PALATE NEPRAVDE POSLIJE KRAJA SATRAPIJE ZVACE SE ULICA MIROJA JOVANOVICA ,TO JE PREDLOG U ORGANIZACIJOSKOM ODBIRU PROTESTA I SVI SU ZA TO !VISE JE GOSPODIN MIROJE JOVANIVIC DOPRINIO NAPRETKU PRAVA U OVOJ SATRAPIJI NEGO SVI PRAVNICI CRNE GORE OD BALTAZARA BOGISICA DO DANAS!A TAKO I TAKO UE SIN OVE PRAVE NASE CRNE GORE!JOS MALO CEVKAJ I UMUKNI ZBIRU!

 1. 4
  26

  Kako se ovom advokatu nakon ovakvih priča u inostranstvu i omalovažavanja crnogorskih državnih organa uopšte dozvoljava da obavlja advokatsku djelatnost u Crnoj Gori? Ne odlučuju okrivljeni i advokati o sudbini optužnice. Kada bi tako bilo svaka bi optužnica pala.

 2. 2
  14

  A kad je to „pala optužnica“ ?
  Koliko sam ja pratio śutra su završne riječi , ako Miroje & company ne budu dolazili na ročišta , optuženi će dobiti advokata po službenoj dužnosti i Sud će donijeti presudu .
  Možete odlagati još malo , ali ruka pravde stiže !

 3. 0
  1

  A muka ,udbasi , samo bi sudili nekoga I onda kada se brain, koprca I he da na sebe to VA’s onda razjari , govnari jedni tajnopolicijski ….

 4. 0
  0

  Milivoje je Kralj ovo nema nidje Ljudi .Ja bih licno placa Ulaznice na njegove nastupe.,tTrebao bi Maric da ga pozove u njegov Rijaliti

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here