Насловна Политика Кривокапић: Фризирање диктатуре

Кривокапић: Фризирање диктатуре

Директор Управе полиције Веселин Вељовић извршио је смотру полицијских снага које изгледа требају да штити тргове и улице од грађана

14

Један од организатора протеста „Одупри се – 97000“ Милош Кривокапић оцијенио је да је у Црној Гори на дјелу фризирање диктатуре.

Организатори грађанских протеста могу да се спотакну, али нико не може да буде професионални и константни падавичар као Влада Црне Горе. Полиција је привела на саслушање возача и власника комбија на коме се види знојаво лице забринутог предсједника. Очигледно да је тај комби засметао „институцијама система“, јер заправо шири смијех слободе међу грађанима, казао је Кривокапић

Истовремено, додао је он, директор Управе полиције Веселин Вељовић извршио је смотру полицијских снага које изгледа требају да штити тргове и улице од грађана.

Тај пост је био уредно спонзорисан на ФБ страници Владе Црне Горе од наших пара, како би што више грађана могло да види репресивни апарат у пуној борбеној готовости. Ове синхронизоване и координисане акције Управе полиције несумњиво говоре да се темељно спроводи – фризирање диктатуре, навео је Кривокапић на свом ФБ профилу.

14 КОМЕНТАРИ

 1. 24
  2

  Potrebno je odrzavanje tenzija, podgrijavamje straha i strepnje koji su poceli da isparavaju i gube se pred vasionom slobode.
  Sloboda je neuhvatljiva i kao takva opasna za ove sejace zla koji bi sve da drze pod kontrolom.
  Toliko vole Crnu da zele da je drze u saci.

 2. 2
  26

  Ovđe svi hoće nekakvom revolucijom da naprave karijeru, niko da se dohvati nekog posla i dokaže svoju uspješnost i talenat na taj način. Otac Milutina Milankovića, poznatog srpskog naučnika, je u Dalju gdje je živio, uspio da uz primjenu tada savremenih agrotehničkih mjera podigne i održava vinograd koji je donosio puno bolje plodove i prihode od svih drugih u njihovom kraju. Taj ekstra profit od vinograda je finansirao Milutinove studije u Beču koje su se prilično otegle još i zbog doktorata. Bez tih prihoda nebi završio ni fakultet a ne doktorat, a srbi ne bi imali jedno tako znamenito ime. U današnjem svijetu se cijeni samo rad, uspiju najbolji, sve mogućnosti za usavršavanje su dostupne, talentovanim i vrijednim se sva vrata otvaraju a Miloš Krivokapić bira karijeru Če Gevare!? Pojavljivaće ga po medijima jedno vrijeme a onda zauvijek nestati. Ako se ne pojavi ponovo star i oronuo kao Džemal Perović.

  • 25
   2

   Ботови и заштитници господара помињу Милутин Миланковића и српски народ у посредно позитивном контексту?!?
   На страну то, него ДПС-овци говоре о таленту, раду и усавршавању?!?

   Ово ми мирише на смак свијета.

  • 15
   1

   Коле, било би интересантно са психијатријског становишта да нам кажеш шта те највише опчињава код Мила и ДПС-а.

   • 6
    0

    Kole udbas je Tomo Markovic selhak iz okolice Pidggorice i veliki zagovirnik proizvodnje zdrave hrane ,pisebno luka!Sto se tice mentaknog stanja doticnog ,nalazi se u teskom stresnom stanju i ispoljava znakove pivojene licnosti tako da se u kontinuitetu predstavlja komlen -tomo!

  • 7
   0

   ZATARSKI KONVERTIT I UDBADKA TRANJA,SELJAK IZ OKOLICE PODGORICE TOMO MARKOVIC „POKUSAVA“DA ZAVEDE NAROD ZA GOLES PLANINU SA „PRICOM“O USPJEHU MLADIH SA PISTENIM RADOM U SATRAPIJI!KAZE DA JE UNOSNO GAJITI VINOVU LOZU A NE BITI SIN IOI KCERKA „MLADIH PAMETNIH I LIJEPIH“KOJI SU NA SVOJOJ „ANTIBIROKRATSKOJ REVOLUCIJI“IZ VUNJENIG FANJELA PRESKOCILI U BRENDIRANA PARNA ODJELA I IZ OPANAKA U CREVLJE OD KROKODILSKE KOZE!ZAISTA OVA TRANJA IMA PAMCENJE ZLATNE RIBICE I MISLI DA SMO SVI NA TOM FONU!
   NAJBOLJE JE BITI SIN „REVOLUCIONARA“IAB REVOLUCIJE PA DA SE UGRADIS U ELEJTRO SISTEM I DA NAPLLACUJES HARAC SVIM OVCIMA „KOMLENE“ZASTIDJE ZATARSKO I UDBASKA TRANJO NA ZADATKU OCUVANJA „TEKOVINA „AB REVLUCIJE!

 3. 21
  1

  Evo docekasmo da nam Komlen drzi predavanje o Milankovicu. Cak i kako su mu se studije otegnule. Milankovic je diplomirao 1902 sa 23 godine. Vec 1909 je prihvatio poziciju sefa katedre za primijenjenu matematiku (racionalnu, nebesku mehaniku i teorijsku fiziku) na Univerzitetu u Beogradu. Tada je imao tacno 30 godina. Da bi dobio ponudu za takvo mjesto vec tada je morao biti afirmisan u polju matematike i prirodnih nauka. Da li ti Komlene imas predstavu kroz sta sve treba proci da dodjes do magistrature i doktorata u tim oblastima? I jos da objavis radove koji ti daju punu afirmaciju. Daj malo olabavi i bar se ne petljaj u stvari o kojima pojma nemas. Brani Mila lopova na drugi nacin.

  • 1
   15

   Da bi dobio profesorsko mjesto moraš imati doktorat. Milankoviću su u Beogradu pokušali da ospore doktorat jer je bio iz inženjerskih nauka. Pravi razlog je bio što je Ministar prosvjete želio da na to mjesto postavi nekog svog rođaka, naravno nesposobnog. U poslednjem trenutku je iz Beča stigao papir koji je Milankoviću omogućio da ravnopravno konkuriše, inače bi ga bez obzira na podršku kolega, lagano otkačili. A džaba bi bilo Milankoviću što je bio dobar đak, da nije bilo prihoda sa vinograda, to je bila poenta priče.

 4. 0
  0

  Diktator je go,samo jos malo braco,jos malo strpljenja, USA,Evropa mu zabijaju klin.. Samo laganoo i mudro.. Dikatoru je kraj!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here