Насловна Насловна Медојевић: Црногорске банке су перионице новца од шверца цигарета и дроге

Медојевић: Црногорске банке су перионице новца од шверца цигарета и дроге

Према његовим ријечима, Централна банка Црне Горе, тужилаштво, полиција, АНБ, Управа за спречавање прања новца не реагију на масовно прање новца преко црногорских банака

7
IN4S Medojevic Nebojsa PZP DF-10
Небојша Медојевић

Посланик Демократског фронта и лидер Покрета за промјене Небојша Медојевић оцијенио је да не постоји ниједно економско оправдање зашто је Црна Гора увела евро као своју валуту, иако није чланица Европске монетарне уније.

Режим је увео евро искључиво да би смањио трансакционе трошкове и олакшао прање новца глобалних криминалаца. Наше банке су постале праонице прљавог новца од шверца цигарета, дроге, оружја, а у последње вријеме од илегалног клађења и коцке„, написао је Медојевић на свом Фејсбук профилу.

Према његовим ријечима, Централна банка Црне Горе, тужилаштво, полиција, АНБ, Управа за спречавање прања новца не реагију на масовно прање новца преко црногорских банака.

Само прошле године из земље је изашло преко 500 мил евра. Проточни бојлер. ЕУ, САД, УК, Њемачка ћуте и не реагују. Значи да одобравају. Црна Гора је постала хуб за прљаве операције глобалних банкарских фашиста и корумпираних дјелова моћних безбједносних служби које контролишу токове прљавог новца и црне специјалне операције. Свако зло је овај режим донио у Црној Гори„, закључио је Медојевић.

Прочитајте још:

Хвала ти НАТО што си нас гурнуо у блато

7 КОМЕНТАРИ

    • 0
      1

      Kako je izdao C.Goru tako će izdati i vas srbe,sve taj radi da zauzme fotelju,pa će tada zaboraviti i sopstvenu majku,to je nula od čovjeka…

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here