Насловна Мозаик Пирова побједа на нос излази: Како је Гвозденовић „прорекао“ крај ДПС-а (ВИДЕО)

Пирова побједа на нос излази: Како је Гвозденовић „прорекао“ крај ДПС-а (ВИДЕО)

Све ће вам на нос изаћи!

3
rezolucija, Razmišljanja
ДПС примјер „поштења“

Годину дана од предсједничких избора када се 15. априла прошле године на власт „тријумфално“ вратио Мило Ђукановић ваља подсјетити на један скоро пророчки гест потпредсједника Скупштине Црне Горе Бранимира Гвозденовића.

Гвозденовић, одмиља прозван „министар 10%“, наздравио је у част побједе челника своје партије али му је након само пар тренутака пресјело.

Многи су у ономе што је услиједило видјели пророштво како ће завршити ДПС након тродеценијске власти коју су обиљежили организовани криминал, немаштина и пљачка грађана.

Продаја ресурса, уништавање фабрика, масовни одласци омладине услед безнађа, дискриминација Срба, екстремно богаћење породице Ђукановић и њихових блиских пријатеља на рачун грађана Црне Горе само су неки од „успјеха“ ДПС режима, који је годину дана уназад корупцијом и аферама „коверта“ купио још једне изборе.

„Све ће вам на нос изаћи“, поручио је и један од лидера ДФ-а Небојша Медојевић.

Zdra'o bio 😂😂😂

Gepostet von Nina Jevtović am Montag, 16. April 2018

3 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    0

    Eeeee. Koje mustre. Nagnuo onu bocetinu ,misli valjda da ce drčno da otpije kad ono- sve kroz surlu.Ha ha ha.Koji su ovo delegati.Ajde,dako se ova scena pretoči u stvarnost.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here