Насловна Политика Радованић: Узалуд хапсите комбије – слобода се не може зауставити (ВИДЕО)

Радованић: Узалуд хапсите комбије – слобода се не може зауставити (ВИДЕО)

Радованић је поручио да је „заиста крај посљедњег европског диктатора и да му у том процесу не могу помоћи никакве назови институције које је заробио и отуђио од грађана Црне Горе“

2
Sa performansa
са перформанса, Фото: ГП УРА

Активисти Грађанског покрета УРА организовали су данас испред зграде Предсједништва у Подгорици перформанс на којем су истакли транспарент, који су претходних дана користили вожњом комбијем по подгоричким улицама.

Како тврде, у међувремену, комби је „ухапшен“ а транспарент на којем се налази слика актуелног предсједника, Мила Ђукановића са поруком „Крај посљедњег диктатора“ је пуштен на слободу.

Колико је режим у паници показује комично застрашивање и покушај гашења слободне ријечи и поруке коју смо претходних дана презентовали помоћу комбија улицама Главног града. Комби је, у међувремену, ухапшен, а Ђукановић пуштен на слободу. Да нас ни то не може спријечити да јасно презентујемо поруку грађанима показали смо и данас овим перформансом“, казао је тим поводом генерални секретар ГП УРА Милета Радованић.

Поручио је да је „заиста крај посљедњег европског диктатора и да му у том процесу не могу помоћи никакве назови институције које је заробио и отуђио од грађана Црне Горе“.

Данас смо овдје испред зграде у којем предсједава најкорумпиранији и најкриминалнији предсједник у Европи како би му поручили да је његов политички крај сваким даном све ближи. Узалуд хапсите комбије, подносите лажне пријаве и режирате смијешне прекршаје – када слобода једном крене она се никад не зауставља!“, закључио је Радованић.

Прочитајте још:

Медојевић: Мило од Црне Горе направио колонију и мафијашку државу (ВИДЕО)

2 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here