Насловна Политика СНП Бијело Поље: ДПС само сијао лажи и преваре, направио биједу и...

СНП Бијело Поље: ДПС само сијао лажи и преваре, направио биједу и пропаст на сјеверу

ОО СНП Бијело Поље упозорава ''локалне ДПС моћнике да долази вријеме наплате и да се њихова промашена “коверат” политика'' у Бијелом Пољу, као и у читавој држави, приближава крају

0
Бијело Поље

Годинама слушамо обећања власти о развоју сјевера Црне Горе, о лијепој будућности младих, која само што није стигла, а посебно су бајковите приче о развоју села, улагањима у инфраструктуру, у путеве, мини фарме, сеоске омладинске домове, како би млади остали на селу, наводи се у саопштењу Општинског одбора Социјалистичке народне партије Бијело Поље.

Умјесто тога, како наводе из СНП-а, села су сваким даном све празнија, све је више напуштених имања и остају само старачка домаћинства која нијесу способна да се баве пољопривредом.

Већина села која гравитирају у Вранешкој долини, истакли су они, су без квалитетних путева.

Посебно путни правци Томашево-Барице, Томашево-Потрк, Блишково-Стожер, гдје је асфалт «пресвучен» макадамским насипом. То је посебан изум ове власти’‘, указују из бјелопољског СНП-а.

Они подсјећају да се годинама само најављује отварање фарме и мљекаре у Павином Пољу, највећег капацитета у Црној Гори, која би запошљавала 150 радника са овог подручја и тако оснажила сеоска домаћинства.

Умјесто квалитетног напајања електричном енергијом, свједоци смо свакодневних несташица струје. Да парадокс буде већи, што више нестраје струја- грађанима долазе већи рачуни за струју“, казали су из ове странке.

Подсјетили су и да је одборнички клуб СНП-а тражио да се на дневном реду локалног парламента нађе питање реализације прошлогодишњег плана јавних радова.

Свакако да то локалној власти на челу са ДПС-ом, како објашњавају даље, “не пада на памет, из простог разлога што је све остало само на њиховим пустим и празним обећањима“.

Годинама се не реализује ни један једини метар асфалта на сеоским подручјима. Неки се пројекти тако и забораве, као нпр. термални извори на Кисјелим водама“, указују они.

ОО СНП Бијело Поље упозорава “локалне ДПС моћнике да долази вријеме наплате и да се њихова промашена “коверат” политика“ у Бијелом Пољу, као и у читавој држави, приближава крају.

СНП ће, заједно са осталом опозицијом бити дио толико жељених промјена. Спремни смо да овај град мијењамо у правцу економског напретка и бољег живота“, закључују из ОО СНП Бијело Поље.

 

Прочитајте још:

Афера „Коверат“ комплетирана: Кнежевића не зову за свједока

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here