Насловна Политика „Споразум за будућност“ остаје основ за демократски договор

„Споразум за будућност“ остаје основ за демократски договор

Констатовано је да "Споразум за будућност" остаје основ за демократски договор свих оних који нијесу заробљеници своје прошлости и који желе поштено радити и живјети у Црној Гори

5
Fotografija 2
Фото: СДП

„Споразум за будућност“ остаје основ за демократски договор свих који нијесу заробљеници своје прошлости и који желе поштено да раде и живе у Црној Гори, поручено је послије састанка представника опозиције и покрета Одупри се, који је данас одржан у Никшићу.

Поново је изражена захвалност грађанима који на протестима бране основно право у цивилизованом свијету, а то је да закон буде исти за све, а да грађани слободно бирају и буду бирани у својој држави“, наводи се у саопштењу.

Са састанка је поручено да је држава грађанска јер припада њима, а не однарођеној групи која се ставила изнад народа и државе.

Предсједници свих партија парламентарне опозиције и Покрета Одупри се размотрили су седмичну активност у оквиру креативно-медијског и нормативног тима и активности на међународној афирмацији грађанских протеста.

Констатовано је да „Споразум за будућност“ остаје основ за демократски договор свих оних који нијесу заробљеници своје прошлости и који желе поштено радити и живјети у Црној Гори“, закључује се у саопштењу.

Прочитајте још:

За Марковића закон једино важи када треба рушити цркве

5 КОМЕНТАРИ

  • 1
   0

   Не може Џемал да предводи људе у Црној Гори. Може само да вода лидере опозиције.
   Иду да мољакају Хана и Јевропу да се смилију да замоле нашег диктатора и пљачкаша да оде без последица са власти, а да њима подијеле фотеље, јер се они око тог стратешког циља сами никад не би договорили.

 1. 2
  1

  Ma pogledaj ti ovo ,Stari svat i Brajaktar ucelo a pustosvati sa strane,neznam sto se Janko osamio,Medo se smije Andrija kao Vojvoda dize zdravicu Pipun gleda instagram dolazi li vjerenici prijetnja Lekic kao vostana figura ,Jokovic se smije kao lud na brasno,skojevci kao djeveri ocekuju mladu i sta ce Dzemo da rece ili zapjeva :
  Govori se da me varaš
  I da ćeš me ostaviti
  znas dobro da sam bolan
  I da neću ozdraviti

  Znam da više prava nemam
  Na te tvoje oči crne
  Slaži makar da me voliš
  Ne daj da mi duša trne

  Ti ćeš opet ić’ u kolo
  Dolaziće polivači
  Pevaćete pesme stare
  Pratiće vas tamburaši

  Al’ nedeljom kad se setaš
  Šuškaće na tebi svila
  Sigurno ćeš zaboraviti
  Da si nekad moja bila

  Ne lomi mi srcu grane
  Sačekaj da samo stane
  Pjesma odgovara trenutku a i drustvu,mada i narodu ,nema sto sve je potamna i sve stima
  Evo banke cigane moj,
  cigane moj pjevaj mi ti

 2. 2
  1

  Трла баба лан да јој прође дан. На слици слога и енергија достојна сахране. Заставник Џемо оборио поглед ка невјеста и Споразум за будућност стидљиво потурио у службу „активности на међународној афирмацији грађанских протеста“. Овај до прдсједавајућег гризе прсте и зури у астал, Јанко радничком песницом подупро главу за сваки случај, Меду се озарило ЕУ лице, србину Андрији запрло нешто у грло па узео чашу сока, Милан претражује по интернету дира ли му ко ђевојку. С друге банде четвртастог астала ђедо Миодраг загледан у празно, до њега мудра ћелава глава пуна себе, а Алекса будно прати прича ли прдсједавајући како су се договорили. Благо вама несрећни грађани, ко вас вода, а до грла вода.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here